FIFA+ aplikacija je sada dostupna na FireTV-u, LG webOS-u, Samsung Tizen-u

недела, 30 јули 2023 12:00

Aplikacija FIFA+ s pristupom odabranim utakmicama uživo, intervjuima, najzanimljivijim detaljima i reprizama utakmica proširuje se na dodatne TV platforme i pet platformi FAST kanala.
Nakon što je lansirana na Hisenseovoj platformi Vidaa sredinom 2022. i Android TV / Google TV krajem 2022., FIFA+ aplikacija je sletjela na tri dodatne glavne Smart TV platforme. Još uvijek nema dostupne aplikacije za Apple TV.
Osim toga, FIFA+ kanal je sada dostupan na pet takozvanih FAST (Free Ad-Supported Streaming TV) platformi, uključujući The Roku Channel.
– “FIFA je najavila revolucionarnu ekspanziju FIFA+ jer postaje dostupna na pet novih povezanih TV aplikacija: Samsung TV, LG, VIDAA, Amazon Fire i Android TV, i pet novih FAST platformi kanala: Samsung TV Plus, LG Channels , VIDAA Channels, The Roku Channel i Rakuten TV”, objavila je FIFA.
Utakmice uživo
Osim arhiviranog sadržaja, odabrane utakmice uživo dostupne su putem aplikacije FIFA+, ovisno o vašoj regiji. Na primjer, direktan prijenos Svjetskog prvenstva za žene 2023. dostupan je u 50 zemalja uključujući Brazil, Japan i Holandiju.
– “Naš cilj je da povežemo navijače iz svih krajeva svijeta i omogućimo im pristup sportu koji vole bez premca. Ova ekspanzija je značajan korak ka ostvarenju te vizije i pružanju lijepe igre svima. Svaka inovacija koju napravimo je ukorijenjena u razvoju igre i želimo da se zahvalimo svim CTV i FAST platformama na njihovoj podršci da se ovo dogodi”, rekla je Charlotte Burr, FIFA-in direktor strategije, digitalnih i FIFA+. “FIFA je posvećena korištenju digitalnih platformi kako bi stvorila inkluzivno i impresivno fudbalsko iskustvo za sve.”
Organizacija je saopštila da je više od 211 miliona jedinstvenih korisnika otvorilo aplikaciju tokom Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Bilo je 190 miliona pregleda rezimea utakmica.
86

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.