Eurosong usluge za pružanje evropskog sporta u LATAM preko Hispasat

четврток, 20 април 2023 08:56

Kompanija za distribuciju sadržaja Eurovision Services postigla je dogovor sa kompanijom Hispasat o korišćenju peruanskog teleporta i referentne latinoameričke satelitske orbitalne pozicije za distribuciju evropskog sportskog sadržaja, posebno vodećih kontinentalnih fudbalskih takmičenja.
Prema uslovima jednogodišnjeg ugovora, Eurovision Services će slati signale ovih događaja teleportu u Lurinu i odatle na satelit Hispasat 30W-6 za naknadnu distribuciju televizijskim operaterima u regionu. Hispasat će biti odgovoran za praćenje i nadzor ovog prenosa.
Lurin teleport je jedan od najvećih u regionu i nudi usluge satelitskog prijema i prenosa u standardnim i proširenim Ku-band, C-band i DBS. Kao rezultat toga, korisnici Hispasata mogu da primene sopstvene televizijske usluge direktnog do kuće (DTH), doprinos i distribuciju satelitskih kanala kablovskim operaterima, telekomunikacionim operaterima i pružaocima usluga, kao i prenos povremenih događaja, između ostalog.
Za Hispasatove satelite, koji se nalaze na adresi 30º West i 61º West, tvrdi se da su u privilegovanoj poziciji za raspoređivanje usluga ovog tipa u Latinskoj Americi. Konkretno, Hispasat kaže da je njegova Amazonas flota, na poziciji 61º West, referentna tačka u regionu, nudeći direktan TV za skoro dva miliona pretplatnika.
42

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.