DJI predstavio novi Mavic 3 Pro dron sa sistemom od tri kamere

четврток, 27 април 2023 07:42

Pridružujući ga Mavic 3, Mavic 3 Classic i Mavic 3 Enterprise modelima, DJI je dodao i novi flagship dron usmjeren ka potrošačkom segmentu – Mavic 3 Pro, koji donosi unaprijeđeni sistem od tri kamere.
Novi DJI Mavic 3 Pro i njegov pandan Mavic 3 Pro Cine koji je malo više fokusiran na napredne filmske entuzijaste, dolaze sa novim sistemom od tri Hasselblad kamere. Glavna koristi objekit od 24mm kao i stanradni Mavic 3, ali mu se sada pridružuju novi objektiv od 70 mm i kamera sa zumom od 166 mm za preciznije kadriranje. Mavic 3 Pro i dalje snima u maksimalnoj rezoluciji od 5.1K pri 50 fps, a može raditi i usporeno 120fps u 4K modu. Nova srednja kamera može snimati 4K video pri 60fps i fotografije do 48 megapiksela, dok tele-foto kamera sa 7x zumom donosi širi otvor blende od f/3.4 i 4K/60fps video podršku. Zbog dodatne snage u kamerama, Mavic 3 Pro je izgubio nekoliko minuta u maksimalnom trajanju leta od 43 minute, u poređenju sa prethodnom generacijom, a donosi već viđene tehnologije za izbjegavanje prepreka i DJI O3+ tehnologiju za prenos FullHD slike na udaljenosti do 10km. Njegova Cine verzija dodatno integriše napredne funkcionalnosti značajne za filmsku industriju poput Apple ProRes moda, 1TB SSD i 10Gbps kabl za povezivanje.
Početna cijena u zavisnosti od modela i paketa opreme kreće od 2.200 dolara, a na tržište stiže u maju mjesecu.
48

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.