Discovery i PGA TOUR pokreću GOLFTV, servis koji ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta

вторник, 23 октомври 2018 16:49

Brend GOLFTV, kao prvi međunarodni streaming servis posvećen golfu pokreće se 1. siječnja 2019.

Discovery i PGA TOUR su predstavili GOLFTV, karakterističan brend koji pod okriljem PGA TOUR-a ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta. GOLFTV je podloga za novi međunarodni video streaming servis, uživo i na zahtjev, koji se na globalnoj razini izvan SAD-a* pokreće od 1. siječnja 2019.

GOLFTV će poklonicima golfa na jednom mjestu nuditi najveći izbor sadržaja povezanog s golfom. Portfelj koji se stalno sadržajno obogaćuje, prikazivat će najuzbudljivije trenutke tog sporta, najbolje igrače i turnire na svakom zaslonu i uređaju. 
 
GOLFTV obožavateljima golfa donosi novi doživljaj, zabavlja ih i informira, s 2000 sati prijenosa uživo svake godine, kao i opsežnim premium sadržajima dostupnim na zahtjev. Prijenosi uživo* uključivat će šest turneja u sklopu PGA TOUR-a i oko 150 turnira godišnje – uključujući prvenstvo THE PLAYERS, FedExCup Playoff i Presidents Cup.
 
Alex Kaplan, predsjednik i generalni direktor, Discovery Golf, je rekao: “Naš dugoročni cilj je stvaranje nezamjenjivog doživljaja, koji uistinu poboljšava način na koji obožavatelji golfa gledaju, igraju i svakodnevno se uključuju u ovaj sport. Predstavljanje GOLFTV brenda uzbudljiv je novi korak na našem putovanju.“
 
Pokretanje brenda GOLFTV nastavak je strateškog partnerstva između Discoveryja i PGA TOUR-a, najavljenog u lipnju ove godine. Uz GOLFTV servis, 12-godišnje partnerstvo upravljat će međunarodnim višeplatformskim pravima PGA TOUR-a, uključujući i prava za klasičan televizijski prijenos.
 
Discovery već razvija širu distribucijsku i prikazivačku partnersku strategiju za taj portfelj, što uključuje i optimizaciju dosega putem free-to-air, pay-TV i digitalnih servisa, te će istražiti mogućnosti suradnje s postojećim PGA TOUR partnerima i prikazivačima, sve kako bi se potaknuo razvoj ovog sporta. PGA TOUR prijenosi uživo bit će dostupni putem GOLFTV-a u skladu s datumom aktivacije na pojedinim tržištima.

GOLFTV nadomješta PGA TOUR LIVE na svjetskom tržištu (izvan SAD-a). Korisnici na svim tržištima mogu se pretplatiti na širok raspon sadržaja i programa o golfu na GOLFTV-u, uz dodatak pet prijenosa uživo PGA TOUR-a ovisno o aktivaciji prava na pojedinim tržištima. Prijenosi uživo u 2019. na GOLFTV-u bit će dostupni u Australiji, Kanadi, Italiji, Japanu, Nizozemskoj, Portugalu, Rusiji i Španjolskoj.*
 
Trenutnim korisnicima PGA TOUR LIVE bit će omogućen jednostavan prelazak na GOLFTV prije samog pokretanja servisa 1. siječnja 2019.
 
Daljnje informacije u vezi GOLFTV-a, programa i sadržaja bit će pravovremeno objavljene.

Datum Tržišta
2019 Australija, Kanada, Italija, Japan, Nizozemska, Portugal, Rusija, Španjolska
2020 Poljska, Južna Koreja
2021 Belgija, Kina, Njemačka, Južna Afrika
2022 Danska, Finska, Indija, Norveška, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo
2024 Francuska

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.