Dirk Gerkens postaje izvršni direktor NOVA Broadcasting Group

четврток, 22 февруари 2024 09:05

Dirk Gerkens imenovan je za izvršnog direktora NOVA Broadcasting Group, dijela United Media, koja stupa na snagu 21. februara 2024. godine. Kao član upravnog odbora i direktor za programiranje, produkciju i prodaju oglašavanja u United Media, osvrće se na 25-godišnju karijeru u televizijskoj industriji. Naslijedio je Stefanu Zdravkovu.
Prije nego što se pridružio United Media, Dirk Gerkens je bio izvršni direktor RTL Kluba i TV2 u Mađarskoj. Dirk Gerkens je duboko uključen u integraciju NOVA Broadcasting Group od kada ju je kupila United Group 2020. godine. Prethodno je uspešno kombinovao svoju vodeću ulogu United Media sa ulogom izvršnog direktora Nove od 2021. do 2022. godine.
Aleksandra Subotić, izvršna direktorka United Media: “Uverena sam da će Dirk obezbediti uspešan nastavak našeg poslovanja u NOVA Broadcasting Group kao iskusni medijski stručnjak sa vrednim poznavanjem bugarskog tržišta. Zahvaljujemo Stefani na veridbi.”
Stefana Zdravkova imenovana je za izvršnu direktorku NOVA Broadcasting Group 2022. godine. Pre toga, bila je izvršni direktor NetInfo-a od juna 2019. do maja 2022. godine.The post Dirk Gerkens postaje izvršni direktor NOVA Broadcasting Group first appeared on DVB Portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.