Deutsches Musik Fernsehen mijenja video modulaciju sa MPEG2 na H.264 na Astri 19,2° Istočno

понеделник, 3 април 2023 14:06

Besplatni TV kanal “Deutsches Musik Fernsehen”, koji se emitira putem satelita Astra 19,2° istočno, od 4. aprila prebacit će video kodiranje sa MPEG 2 na H.264. To je objavila televizija 3. aprila.
Od promjene je stoga potreban satelitski prijemnik sposoban za HDTV za prijem predajnika. Prijenos je i dalje besplatan i nešifriran preko frekvencije 12.633 H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S QPSK.
Ako je kanal već dostupan na listi prijema satelitskog prijemnika ili pametnog TV-a, obično nije potrebna nova pretraga kanala. U zavisnosti od prijemnika ili TV-a, možda će biti potrebno da se prijemnik ponovo uključi i uključi ili da se potraži HDTV signal.
Distribucija putem IPTV-a, WebTV-a i Co.
Kanal je dostupan i na sljedećim platformama: Magenta u HDTV-u, kablovska, IP TV platforme kao što su Zattoo ili waipu.tv i WebTV, Fire TV Stick i Vodafone u HDTV-u. Dodatne informacije se mogu naći ovde.
Njemačka glazbena televizija emitira 24 sata dnevno najveće hitove i hitove na njemačkom jeziku. Na programu su omiljene zvijezde s najnovijim hitovima i njihovim najljepšim klasicima. Pored toga, zvezde su izbliza u video klipovima, muzičkim emisijama i muzičkim talk showovima na programu.
www.deutsches-musik-fernsehen.de
38

Deutsches Musik Fernsehen Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.