CES Nagrade za LG

понеделник, 28 ноември 2022 17:41

Piše: Darko Brlečić
Consumer Technology Association (CTA), organizacija koja stoji iza najvećeg svjetskog godišnjeg sajma potrošačke elektronike CES-a,  svake godine kroz program CES Innovation Award prepoznaje inovativne potrošačke proizvode i usluge u mnoštvu kategorija za uređaje i tehnologije.
Od 28 priznanja koja će LG dobiti na CES-u 2023., dvanaest je namijenjeno LG OLED televizorima, uključujući dvije nagrade Best of Innovation Award. Samoosvjetljujući televizori tako će jedanaest godina zaredom osvojiti nagradu za inovaciju na CES-u. LG OLED televizori poznati su po tome što potrošačima nude različita iskustva gledanja sa svojim raznolikim inovativnim oblicima i cijenjeni zbog iznimne kvalitete slike, koja pruža živopisne, točne boje, savršenu crnu boju i beskonačan kontrast.
LG SIGNATURE OLED 8K TV od 88 inča nagrađen je u trima kategorijama, dok su ultra veliki 97-inčni OLED i LG OLED Flex, revolucionarni televizor koji se može pohvaliti prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, dvostruki dobitnici.
Dobitnicima nagrade za inovacije CES 2023 proglašeni su i LG-evi kućanski uređaji, među kojima su  LG PuriCare Aero Furniture, novi koncept u pročišćavanju zraka, kao i vrhunski LG CordZero All-in-One usisivač s parnim čistačem.
Među ostalim pobjedničkim proizvodima našli su se i uređaj za sveobuhvatnu brigu o rublju LG WashTower Compact, gaming monitor LG UltraGear OLED i bluetooth sustav zvučnika LG XBOOM 360.
Popis svih LG-evih nagrada za inovacije na CES-u bit će objavljen na sajmu CES 2023, koji se održava od 5. do 8. siječnja 2023.
Post CES Nagrade za LG je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.