Bogata filmska jesen na TV1 Mreži

вторник, 23 септември 2014 16:22

Jim Carrey, Brad Pitt, Denzel Washington, Julia Roberts, George Clooney, Nicole Kidman, Will Smith, Salma Hayek, Mike Myers, Jackie Chan, Leonardo Di Caprio, Jack Nicholson, Johnny Depp, Cameron Diaz... Glumci koje volimo, filmski hitovi koje ne propuštamo! Najuspješnija ostvarenja produkcija Paramount i Warner Bros ove jeseni su na programu TV1Mreže. Snimili su za nas mnoštvo akcija, trilera, komedija i avantura, ali ovo su baš one zbog kojih ih najviše volimo. Jim Carrey najsimpatičniji je glupan na svijetu u kultnoj komediji Glup gluplji, a nordijska Maska koja mu zavijek mijenja život zaslužna je za vrlo prepoznatljivo, osvježavajuće ostvarenje prepuno inspirativnih detalja.Mnogo je filmova u kojima u Americi agenti moraju pokazati specijalne vještine. Ali bolje od njih definitivno niko ne može! Vrhunski agentski duo Will Smith i Kevin Kline udruženi sa izuzetno seksipilnom i snalažljivom Salmom Hayek u vesternu Divlji zapad vode vas na rizično putovanje vozom od Washingtona do države Utah. Mike Myers kao Austin Powers vraća vas u lude šezdesete kako bi se jednom zauvijek obračunao s dr. Evilom. No, ovaj put u opasnosti nije samo svijet, već i nešto znatno, znatno bitnije: Powersov libido! I nakon filma Špijun koji me hvatao, gledamo ga i u nastavku Austin Powers u Goldmemberu sa Beyonce Knowles. Uvijek brz, snalažljiv i za borbu spreman Jackie Chan stisnut će Gas do daske u kriminalističkoj komediji u kojoj mu partnera glumi Chris Tucker. Spoj svestranog, uvijek aktivnog Chana i pričljivog Chrisa Tuckera svidio se publici i označio tvorcima filma način na koji je najbolje nastaviti ovu seriju filmova. Super heroja Batmana u jesenjoj filmskoj šemi na TV1 i stanicama Mreže gledatelji će moći pratiti u tri nastavka: Batman se vraća, Batman zauvijek Batman i Robin. Spektakularno razigrani, atraktivni, šareni, puni specijalnih efekata, namijenjeni su onima koji uživaju kada na malom ekranu gledaju zabavu.

Tu je i trilogija Gospodar prstenova u trajanju od čak 12sati! Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja na IMDB- jevoj listi nalaze se među top 250 filmskih naslova ikada snimljenih. Za one koje vole fantastiku i avanturu, uzbudljive priče i zanimljive scene TV1Mreža osigurala je i emitovanje filmova Harry Potter i Kamen Mudraca i Harry Potter i zatočenik Azkabana.  A nešto realnije i opasnije trilere, akcije i drame očekuju publiku u slavnoj trilogiji Stevena Soderbergha, koja već sada ima kultni status: Oceanovih 11, 12 i 13. George Clooney i njegova šarmantna banda u prvome filmu planiraju obiti kasino poznatog lasvegaškog mafijaša. Misija je nemoguća, ali to ne brine zgodne i lukave obijače, koje još čine: Matt Damon, Andy Garcia, Julia Roberts i Brad Pitt.

I još mnogo uzbudljivh priča i holivudskih lica očekuje vas u narednom periodu na TV1Mreži. Dan obuke sa Oscarovcem Denzelom Washingtonom, Đavolji brijač sa uvijek misterioznim Johnnyem Deppom, Pokojni sa Leonardom Di Capriem i Jackom Nicholsonom....

O KanalTV1 Mreža

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.