Bloomberg TV+ i Bloomberg Originali dolaze u Freevee kao FASTs

четврток, 30 ноември 2023 08:54

Bloomberg TV+ i Bloomberg Originals sada su dostupni kao brzi kanali na Amazon Freevee u SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.Bloomberg TV+ je već bio na Prime Video u Kanadi, Meksiku, Australiji i Brazilu, nudeći svoje globalne poslovne vesti i analize.
“Nije tajna da publika prelazi na striming kako bi konzumirala i vesti i zabavu,” kaže Trevis Vinkler, generalni direktor za video i audio u Blumberg Media. “Bili smo ispred te krivine, a sada možemo doprijeti do još šire publike.”
Saopštenje dolazi u trenutku kada Bloomberg Media nastavlja da širi svoju video ponudu pod brendom kanala Bloomberg Originals. Ovo nudi dokumentarce, video podkaste i ono što vlasnik kanala naziva “pametnom serijom” na raskrsnici poslovanja i kulture.
Amazon Freevee je besplatni streaming video servis sa hiljadama vrhunskih filmova i TV emisija, uključujući originale i FAST-ove. Svim FAST kanalima na Freeveeu može se pristupiti putem aplikacije Freevee, kao i unutar Fire TV-a i Prime Video-a.

Bloomberg Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.