Содржина

У Пулсу: "Куќа на пола пута" бившим је кажњеницима неријетко једини спас. Сигурно уточиште измеѓу затвора и слободе. Пројект је код нас први пут заживио прошле године захваљујуќи новцу ЕУ-а, а сада је његов наставак под упитником. Како изгледа живот након робије? Како бивше затворенике вратити у друштво, одговоре је потражила Маја Токиќ.
Депресија је пошаст модерног доба. Процјењује се да од ње у Хрватској болује око 200.000 људи, али само четвртина их потражи стручну помоќ. Зато је важно о томе говорити? Мирна Дворшчак доноси исповијест дјевојке која је отворено проговорила о својој борби с депресијом.
О Книну се обично много говори почетком коловоза и углавном се спомињу проблеми. Ми смо одлучили испричати друкчију причу. Силвија Трнчевиќ упознаје нас с младим људима за које Книн није заборављени град, веќ мјесто угодног живота.
Колико сте си пута обеќали да ќете промијенити лоше навике и здравије живјети? Милка Баришиќ открива што је то зелени рецепт и како вам може помоќи.

Водител: Morana Kasapović

Слики

ПулсПулсПулсПулсПулсПулс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Vreme SLO

    image
  • Che tempo fa

    image
  • Lajme e Moti

    image
  • Speciale Report TV

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.