сезона: 1

епизода: 11

Содржина

"Мој роѓак са села" је драмска серија која је снимљена у копродукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма.
После сусрета са Арсиќем, Драгана схвата да жели да живи само са Малишом и да има снаге да организује нови породични посао. За доручком, запањеним Малешевиќима, Драгана излаже свој план у вези са дотрајалим хотелом који је видела, а који могу повољни да купе заједно са Катаниќима.
У дилеми да мужу опрости неверство или да га и сама превари, Милена одлучује да позове на састанак свог удварача из гимназије.Миломир Враниќ покушава да помогне Немцу да пронаѓе свог сина пилота чији је авион оборен у Србији за време бомбардовања 1999. године. А за то време, Дракче ќе имати непредвиѓени сусрет са прелепом женом у коју ќе се заиста заљубити.
Играју: Војин Ќетковиќ, Драган Јовановиќ, Дубравка Мијатовиќ, Танасије Узунович, Небојша Глоговац, Душанка Стојановиќ, Љубинка Клариќ, Сузана Лукиќ, Лазар Дубовац, Аљоша Вучковиќ, Феѓа Стојановиќ, Милева Жикиќ, Бојана Ковачевиќ и други.
Према сценарију Радослава Павловиќа, серију је режирао Марко Маринковиќ.
Серија је добро примљена од гледалаца, те је остварила рекордну гледаност премашивши 3 милиона гледалаца по епизоди. Ради се о једној од најуспешнијих играних серија из продукције Радио-телевизије Србије у последњој деценији.

Слики

Мој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са села

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.