poster

My Wife And Kids: Of Breasts And Basketballs

My Wife and Kids (2001)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 6 - Of Breasts And Basketballs

Содржина

Мицхаел Кyле (Дамон Wаyанс) је привржен муж и модерни патријарх који куќанством влада јединственим и посебним родитељским стилом. Док своје троје дјеце учи неким животним лекцијама, чини то карактеристичном мудрошќу, дисциплином и хумором. Сад кад су Јуниор и његова дјевојка Ванесса родитељи малога дјечака, Мицхаел и његова привржена жена Јаy поносни су, али млади дјед и бака прилагоѓавају се новим улогама. Не само да покушавају помоќи сину да постане одговоран отац, него желе и тинејџерскому пару помоќи око важних животних одлука. Чини се да сватко има своје мишљење о одговорима на питања као што су: Требају ли нови родитељи и даље живјети у гаражи обитељи Кyле? Требају ли се заручити или вјенчати? Хоќе ли се Јуниор, који умире од страха због нове улоге оца, због дјетета понашати ишта паметније? Док сина покушава претворити у мушкарца, Мицхаел почиње анализирати властити живот и пита се треба ли неке ствари промијенити. Јаy, која такоѓер почиње преиспитивати своју животну сврху, посвети се изобразби и успут одлучи отворити ресторан. Веза најстарије кќи Цлаире с Тонyјем, чудним и чудно драгим залуѓеником Библијом, траје и даље. Цлаире је сад матурантица и више је него спремна за све што прати то посебно животно раздобље. Мала Кадy мало се осјеќа угроженом због новога дјетета и обитељ ќе јој помоќи да надвлада ту несигурност. И даље је пријатељица младог виртуоза на клавиру Франклина, који Мицхаелу често отежава живот. Дјечак је осјетио празно мјесто у обитељи због Јуниорова преласка у зрелост те се и даље покушава увуќи у улогу "доброга новог сина". Мицхаел се може само надати да ќе његови очински савјети, уз духовит хумор, у дјеци усадити одговорно понашање. У свему томе Јуниор, Цлаире и Кадy знају да се могу поуздати у оца за помоќ. Каткад се чини да тата и кад не пита унапријед зна што би могли требати и веома ќе их радо усмјерити - често изазивајуќи њихов јад.

Слики

My Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And KidsMy Wife And Kids

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.