сезона: 1

епизода: 10 - серија

Содржина

Ријеч је о култној пољској ТВ серији снимљеној у црно-бијелој техници, која говори о пустоловинама пољског тајног агента Ханса Клосса, чије је право име Станислаw Колицки, а кодно Ј-23. Он ради као двоструки агент у њемачкој обавјештајној служби Абwехр у окупираној Пољској тијеком Другог свјетског рата...
Станислаw је био двојник стварног њемачког часника и допуштено му је да "побјегне" у Њемачку умјесто правог Ханса Клосса и заузме његово мјесто у Абwехру. Ондје ствара нацистима проблеме, наводи их да посумњају једни у друге као издајнике и кртице, док сам никада не долази под сумњу. Напосљетку је промакнут у чин сатника.
Серија је снимљена измеѓу ожујка 1967. и листопада 1968. Има 18 епизода, девет је режирао Јанусз Моргенстерн, а осталих девет Андрзеј Кониц. Свака епизода ове изврсне серије може се гледати засебно, јер радња није повезана. Осим у Пољској серија је била популарна и у другим земљама, особито у бившој Чехословачкој.

Слики

Важније од животаВажније од животаВажније од животаВажније од животаВажније од животаВажније од животаВажније од живота

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.