сезона: 26

епизода: 3

Содржина

Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! "Цобра 11" серијски је формат с најдужим стажем на РТЛ-у! Хрватски гледатељи још од 2004. године прате све о пословним и приватним успјесима и недаќама најпознатије њемачке полицијске јединице коју предводи Семир Геркхан. Најуспјешнији њемачки акцијски серијал „Цобра 11 - полицајци с аутопута″ тијеком 23 успјешних година постала је својеврсни бренд, а њезини протагонисти једни од најпознатијих телевизијских полицајаца у Њемачкој и шире. Нове епизоде серије која је освојила неколико награда, меѓу којима је и цијењена „Таурус Wорлд Стунт“, награда коју „Цобра 11“ осваја скоро сваке године, одушевит ќе гледатеље иновативним идејама, узбудљивим причама те мноштвом аутомобилских и ватрених вратоломија које гарантирају телевизијску забаву. Полицајци на моторима живе брзо и опасно, њихов радни дан је непрекидна и неуморна утрка са смрќу. Непријатељи су им убојице, отмичари, дилери дроге, крадљивци... у очајничком бијегу. То је непрестана борба без милости у којој врхунски истренирани тим на моторима свакодневно хвата своју опасну ловину по аутоцестама али и по градским улицама гдје брзина доноси многе нове опасности.
“Цобра 11” је једна од класичних РТЛ-ових акцијом набијених серија, чијој спектакуларности придоносе сјајни специјални ефекти ултрабрзог ритма акцијских секвенци. Од сензационалног дебија који је широм Њемачке изазвао праву гледатељску грозницу, серија се проширила Еуропом. Запаљива смјеса врхунске акције, вртоглавих потјера и занимљивих полицијских случајева јамчи првокласну телевизијску забаву.

Слики

Цобра 11Цобра 11Цобра 11Цобра 11Цобра 11Цобра 11Цобра 11Цобра 11

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.