poster

Бокс: Хрговиќ вс. Хередиа

Boxing (2019)


Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Филипа Хрговиќа очекује нови искорак према борби за појас најбољег тешкаша свијета у раним јутарњим сатима, точније од 4:15 у недјељу, 25. коловоза против 26-годишњег Мексиканца Марија Хередије, с пријеносом на РТЛ-у уз коментаре Филипа Бркиќа и Жељка Мавровиќа. Истога дана, након РТЛ-а Данас моќи ќе се погледати и снимка борбе, којој претходи студијска емисија од 19:15 сати те након снимке и анализа у којој ќе судјеловати Филип Бркиќ, Жељко Мавровиќ и Стјепан Божиќ.
Девета професионална борба Хрговиќа (8-0, 6 КОс) води у Центро де Усос Мултиплес у Хермосиллу, који прима 7000 посјетитеља, који ќе фанатично навијати за свог боксача, изазивача Хередију (16-6-1, 13 Кос). У борби за коју постоји и велико меѓународно занимање и која ќе се моќи гледати уживо, осим на РТЛ-у, и на британском Скy Спортсу те у САД-у на ДАЗН каналу, Хрговиќ брани WБЦ интерконтинентални наслов против Мексиканаца, који ќе, на крилима побједе у травњу ове године, када је подијељеном судачком одлуком свладао бившег изазивача на свјетску титулу Самуела Петера (38-8-0), покушати Хрговиќу одузети појас. И док Хрговиќ показује поштовање према свом противнику, Хрват ќе сигурно јуришати према свом седмом нокауту, након оног из свибња када је у Марyланду веќ у првој рунди свладао Грега Цорбина. "Све је спремно, камп је одраѓен, само је преостало спремање кофера. Све је у торби, осим сомбрера. У њему ќу се појавити први пута пред Маријом Хередијом, из поштовања према њему и великој боксачкој нацији. Доќи ќемо с респектом, а онда ќу Хередију у суботу истуќи", казао је Хрговиќ за РТЛ Данас.
Као аматерски боксач Хрговиќ је веќ двапут боксао у Мексику и обје је борбе завршио у своју корист, стога зна какву узаврелу атмосферу може очекивати од мексичких боксачких заљубљеника. Након физичких припрема - у Загребу и Миамију, тј. спаринг борби с два руска боксача, од којих је један био Евгенy Романов (13-0-0), други руски боксач након Алеxандера Поветкина, те завршних тактичких упута које му је дао Педро Диаз, за Хрговиќа слиједе дани подсјеќања на тактичке замисли те вријеме за концентрацију како би у Мексику наставио успјешан низ и приближио се свом крајњем циљу - борби и освајању једне свјетске титуле.

Слики

Бокс: Хрговиќ вс. Хередиа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • LNK Boxing

    image
  • Paragliding World Cup

    image
  • Спорт

    image
    Спортски информации
  • UEFA Europa League

    image
    УЕФА Лига Европа (скратено како УЛЕ), претходно познато како Куп на УЕФА, е годишно фудбалско клупско натпреварување организирано од УЕФА. Денес УЕФА Лига Европа,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.