сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Добро дошли у свијет фантазије гдје људи и чудовишта живе заједно и судјелују у Монкарт „Рацинг” лиги. Животни циљ сваког становника је побиједити у престижној лиги јер они најбољи примит ќе част Монкарт витештва, а о томе свакога дана сања и 12-годишњи Јин. Једнога дана Дестро, заповједник витезова, напада краљевство и покушава оженити принцезу Сену, која бјежи и наилази на Јина који јој спашава живот. Но њихов сусрет из сна буди и чудовишног змаја Драка који је био скривен у Јинову чаробну мачу. Сада Јин, Сена и њихова чудовишта почињу најузбудљивију авантуру како би спасили краљевство.
'Монкарт' је узбудљива јужнокорејска анимирана серија настала 2017. године у сурадњи САМГ Аниматиона и Yоунг Тоyса, која нас води у средњи вијек и фантастичан свијет краљевства Цармон, у којем су витештво, храбра борба и побједа главни покретачи.

Слики

МОНКАРТМОНКАРТ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Калимеро (2014)

    image
    Неправда је што Калимера тако дуго није било, али сада се вратио да открије и покуша да реши проблеме с којима се сусреќе. Калимеро је и даље једино црно пиле у...
  • Emmy & GooRoo (2017)

    image
    Emmy, our brave little hero, is a 5-year-old girl and the only human little girl in the whole Magic Forest. Emmy loves exploring the fantastical world she lives...
  • Doodleboo (2015)

    image
    Доодлебоо са само неколико потеза оловком успије створити смијешне и симпатичне цртеже који оживе исте секунде након што су обојани!
  • Боца и Луткица (2010)

    image
    Боца пуж и Луткица бубамара су најбољи пријатељи икада . Они имају много лепих авантура , док упознају нове пријатеље и свет који их окружује.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.