сезона: 1

епизода: 133 - играна серија

Содржина

Домиќ наилази на онесвијештену Невенку која се мало прибере и каже да нема потребе за интервенцијом. Невенка даје узорак крви Нивес, слагавши да је од пријатељице и моли ју да направи маркере. У разговору с Матком, Невенка сазна да су Михаел и Сунчица пронаѓени. Карла почиње радити код Креше у бироу као тајница и одмах јој се свиди Винко. Александра угледа Винка и Карлу у опуштеној атмосфери, што јој натјера сузе на очи. Кармен одбије Мацановиќев позив на забаву за приватне партнере. Кад се појави на забави, Кристина уз госте примјети и есцорт даме. Мацановиќ јој одбруси ако неќе радити као новинарка, бит ќе проститутка. Андријани помало пада температура, иако је још слаба. У новој "Кроници" излази Кристинин текст "Тко гради спалионицу на водозаштитном подручју?". Невенкини налази показују да јој се рак вратио.

Редатељ супервизор: Бранко Иванда

Слики

Све ќе бити доброСве ќе бити доброСве ќе бити доброSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.