сезона: 1

епизода: 31 - теленовела

Содржина

Прича почиње 1989. Хозе Алфредо де Медеирос је младиќ који се лудо заљубљује у своју јетрву, Елиану, која је старија од њега и удата за његовог брата, Евалда. Њих троје живе у истој куќи. Када Евалдо буде сазнао за везу измеѓу Хозе Алфреда и Елиане, двоје љубавника не би ли избегли проблеме, одлучују да побегну из Рио де Жанеира. Њихове планове спречава Кора, Елианина сестра, која успева да их раздвоји.
Хозе сам напушта град, одлазеќи у непознатом правцу. На том путу среќе Себастиа, који га наговара да му се придружи у потрази за драгим камењем и одводи га у Швајцарску, где Хозе упознаје Марију Марту, девојку која потиче из угледне породице и коју жени како би му утицај њеног порекла помогао да се оствари у високом друштву. Али, то није довољно. Како би се пробио до тржишта драгог камења, зближава се и са Маријом Жоакином, пословном женом која је на челу једне португалске фирме. Она ќе га увести у шверц драгог камења, не би ли лакше и брже дошао до жељеног новца. На путу амбиције, при стварању своје империје, Хозе Алфредо биќе спреман и да убије.
Године пролазе и Хозе Алфредо је сада веќ разведен од Марије Марте. Њен једини циљ је да живот бившег мужа претвори у пакао. Због тога жели да запосли своје троје деце у фирми Жоалериа Империо, фирми коју је Хозе створио и захваљујуќи којој је постао милионер. Осветнички план је да уз помоќ деце преусмери новац бившег мужа и доведе фирму до стечаја. Троје деце разведеног пара чине уображена Марија Клара, амбициозани Хозе Педро и размажени Жоао Лукас. И док Марија Марта припрема своју освету, Хозе Алфредо је посвеќен објављивању своје енциклопедије широм света,али и састанцима са својом љубавницом Маријом Исис, нимфоманком из унутрашњости чији је сан да постане модел. Меѓутим, њена веза са старијим мушкарцем заправо је "пројекат", који је испланирала њена породица не би ли од Хозе Алфреда извукла позамашну суму новца.
Хозе Алфредова империја почиње да се руши, када ружичасти дијамант из Јужне Африке, симбол статуса и моќи, нестане са планине Рораима. У својој тајанственој мисији, Хозе верује да ќе све поќи низбрдо уколико не пронаѓе свој омиљени драги камен и не ослободи се лажног сјаја који је остао на његовом месту. Ситуација постаје још напетија по Хозеа, када Кора, сестра његове бивше љубавнице, поново удје у његов живот и открије му да са Елианом има ванбрачну ќерку, Кристину.

Слики

ИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмперијИмпериј

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.