сезона: 6

епизода: 10

Содржина

Пред нама је још једна весела емисија и забавни братски "окршај" у знању и брзини. На Бојановој страни распјевана екипа - пјевач групе Правила игре, Иван Пенезиќ, кантауторица из двојца Аугусте, Ивана Лулиќ, и пјевач Јошко Чагаљ Јоле. И на Горановој страни занимљив тројац - "друга" Аугуста, Гордана Марковиќ, глумица Ана Виленица и легендарни Владо Калембер.
Тко ќе овај пут бити спретнији и освојити награде, а на чијој ќе страни бити среќа? Тко је знао одговоре меѓу осталим и на ова питања - Којом ријеком је Назора носио "мален, узак и трошан" чамац? Какав је медвјед на кованици од 5 куна? Фрањевачки самостан мале браќе је у Сплиту или Дубровнику? Сињска алка се сваке године одржава прве недјеље којег мјесеца? Које је боје кишобран у пјесми Атомског склоништа?
Придружите се Мирку Фодору, браќи Навојец и њиховим гостима, заиграјте, запјевајте и заплешите, "зачините" крај викенда с Волим Хрватску.
Уредница пројекта: Андријана Шкорпут

Слики

Волим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим Хрватску

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.