СЕЗОНА: 1

ЕПИЗОДА: 6

СОДРЖИНА

Во оваа хумористична документарна серија, Ромеш Ранганатан, еден од најпопуларните стендап комичари во Велика Британија, го сели целото свое семејство, сосе сопругата и трите деца, неговата мајка од Шри Ланка и ексцентричниот чичко, во Лос Анџелес. Како дополнение на своите напори да почне нов живот, Ранганатан добива „тезга во еден театар со 6000 седишта и има само три месеци да ги распродаде. Гледајте ги урнебесните и вистинити авантури на ова современо имигрантско семејство кое се обидува да успее во денешна Америка.

Слики

Еден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрантЕден обичен имигрант
ПРЕПОРАКИ

Трговци аутомобилима (2003)

вторник
image
Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...

Потрага за повољним кућама на плажи (2013)

вторник
image
Stručnjaci za kupnju nekretnina pomažu obiteljima da unatoč ograničenom budžetu pronađu svoj idealan dom na obali mora.

Амерички скупљачи (2010)

вторник
image
U produkciji A&E Networksa, originalno se na Historyju prikazuje, uz „Zalagaonicu“, vjerojatno najbolji show na tom kanalu, što znači da se radi o jednom od...

Секунде до катастрофе (2004)

вторник
image
Accounts of famous technological disasters and their subsequent investigations.
ТОП ЛИСТИ

Најави се