Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 38 - теленовела

Содржина

Даниел долази на рочиште на којему одлучују о Царолинином скрбништву над сином. Одвјетница Силвиа га пита је ли спреман у свему подупријети Царолину. Било би боље да се представе као пар како би судац био наклоњен Царолини. Даниел пристане глумити њезиног партнера. Елиса каже Исабел да Даниел јако воли Царолину и да јој се пристао вратити како јој судац не би узео сина.
Икер приреди родео и припреми све како би бик срушио Уриела. Он ќе тада прискочити у помоќ и у Алејандриним очима испасти јунак. Сергио окупи обитељ како би им објавио да се жени Тересом. Даниел пита Исабел хоќе ли се вратити Анибалу. Она одврати да га се то не тиче, као што се ње не тиче његов повратак Царолини. Даниел одговори да јој се није вратио, него да је то дио плана како Царолина не би изгубила сина.

Слики

Дивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земљаДивља земља

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.