poster

Од Русије до Ирана кроз дивљину: документарна серија

FROM RUSSIA TO IRAN: CROSSING THE WILD FRONTIER (2017)

Документарец, Авантура | Обединетото Кралство

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

У четвртој епизоди епског путовања Левисона Wоода од 4200 километара, истраживач и његов водич путују свим доступним средствима кроз Азербајџан - кршевит крај познат као Земља ватре - и преко бујних планина Грузије. Са својим азерским водичем Намином Левисон пролази кроз пустињу Гобустан, сусреќе застрашујуќе псе и номадске пастире, свладава опасне, одронима погоѓене цесте и успиње се у замак изграѓен на пола стијене. Након уласка у Грузију Левисон се налази с новим водичем и старим пријатељем Лашом, којега је упознао прије 13 година кад је кроз ту регију путовао с напртњачом. Заједно путују кроз земљу коју су стари Грци описивали као рај на земљи, прије него што ќе срести припите пастире и проќи кроз злогласно село познато као одгајалиште ИСИЛ-ових бораца. Двојица истраживача креќу у потрагу за монахом пустињаком који живи на врху 45 метара високог каменог монолита, пролазе кроз Стаљиново родно мјесто и посјеќују стари совјетски рударски град прије него што се зауставе у древном граду у стијенама изграѓеном у планинама, што их напосљетку доводи до границе с Арменијом и руба Азије.
Продуцент серије и редатељ: Јамие Беррy
Продукција: Оцтобер Филмс анд Мотион Цонтент Гроуп

Продуцент: Jos Cushing, Melanie Darlaston

Слики

Од Русије до Ирана кроз дивљинуОд Русије до Ирана кроз дивљинуОд Русије до Ирана кроз дивљинуОд Русије до Ирана кроз дивљинуОд Русије до Ирана кроз дивљину

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.