СЕЗОНА: 1

ЕПИЗОДА: 6

СОДРЖИНА

Војната меѓу нацистичка Германија и Советскиот Сојуз одзела десетици милиони животи; исто така била причина за појава на најголемите мистерии за украдено богатство. Тимот ги истражува двете.

Слики

TCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media Rights

Осврти


Nema recenzija
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се