СЕЗОНА: 3

ЕПИЗОДА: 7 - Twist and Shout

СОДРЖИНА

Серијата „Еш против злите мртовци е долгоочекуваното продолжение на класичниот хорор-филм „Злите мртовци. Брус Кемпбел ја репризира својата улога како Еш, ловецот на чудовишта, кој ги минал последните 30 години избегнувајќи ја одговорноста како возрасен човек, но и бегајќи од злите мртовци. Кога една чума се заканува да го уништи човештвото, Еш е присилен да се соочи со своите демони.
Изгледа, судбината нема планови да го ослободи овој чуден херој од злото.
На Брус Кемпбел, кој го игра ликот Еш Вилијамс, му се придружуваат: Луси Лолес, во улогата на Руби; Реј Сантјаго, таинствен лик кој верува дека Еш е причината за злото, во улогата на Пабло Симон Боливар, имигрант-идеалист кој му станува верен партнер на Еш; како и Дејна Делоренсо, во улогата на Кели Максвел, темпераментна девојка која се обидува да избега од своето минато.

Сцеарист: ,

Слики

Еш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовциЕш против злите мртовци
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се