Оценка на корисникот: 10/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 12 - Islands Part Two

Содржина

Јеннy Кунклер пробуди се из коме па је пошаљу на претраге, али доктори и даље не могу докучити зашто је њезина сестра близанка Катие и даље без свијести. Кад се Схаун врати с излета на који је отишао с Леом како би их обавијестио да даје отказ те да ќе тражити премјештај у болницу у Пеннсyлванији, асистира тијеком уградње стента који ќе Катие повеќати проток крви у мозак. Када операцијом открију да Јеннyно срце није довољно јако да одржи обје дјевојке на животу, он предлажи трансплантацију срца њезине сестре. Но када њихова мајка пристане, иако ќе то значити смрт једне од њезиних кќери, Катие не умре након што угасе апарате који су је одржавали на животу. У меѓувремену, Јессица сазна да Јаредов одвјетник припрема оптужбу да је Јаред био отпуштен због расне дискриминације.
Након Катиена неочекиваног опоравка, Схаун предложи да поновно споје близанке како би обје остале на животу док не доврше трансплантацију срца. Иако се Јеннy противи идеји која би јој убила сестру, а спасила њу, након што их преко ноќи оставе у истој соби, она пристане. Меѓутим, након што их поновно споје, сви се шокирају кад се Катие освијести и кад јој срце почне куцати како би одржало Јеннy на животу. У меѓувремену, Јаред одбије велику нагодбу и одлучи се борити за свој посао, а Глассман и Андреwс прихвате Схаунов захтјев за премјештајем.
Након што се обје сестре пробуде, неочекивано погоршање Јеннyна стања присили докторе да их опет раздвоје - овај пут како би спасили Катие. Иако Катие инзистира на томе да их неќе опет одвојити, мама је увјери да је то једини начин да барем једна преживи. На крају, након што Јаредова жалба због дискриминације присили Јессицу да га опет запосли, унаточ Андреwсовим приговорима, Леа наговори Схауна да је не слиједи у Пеннсyлванију, него да остане у Ст. Бонавентуреу.

Слики

Добриот докторДобриот докторДобриот докторДобриот докторДобриот докторДобриот докторДобриот доктор

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.