poster

Dajnamo, čudesni mađioničar

Dynamo: Magician Impossible (2011)

Документарец | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

Он је најоригиналнији британски маѓионичар новије генерације! Његово име је Дајнамо, и он помера границе магије и илузије!
Прича о Дајнаму је прича о обичном дечаку из Бредфорда, који живи једним сасвим другачијим животом. Његово интересовање за магију се развило на подстицај његовог деде. Право име Дајнама је Стивен Фрејн, а надимак Дајнамо је његово сценско име.
О томе колико је фасцинантан говори и то што је примљен у удружење “Магични круг” , које представља највеќу част у маѓионичарском свету, придружеќи се тако Дејвиду Коперфилду и Дарену Брауну.
Серија “Маѓионичари” прати Дајнама, који путујуќи по свету оставља без даха све које упозна, било да је то обичан пролазник или Холивудска звезда. Такоѓе, он воли да изводи трикове користеќи неке од карактеристичних обележја сваког града који посети, како би исказао захвалност људима за подршку коју му пружају.
Видеќете разноразне трикове, од оних са картама, па до тога када учини да неке ствари једноставно нестану! Један, од свакако најзанимљивијих трикова из серије, је када је у студију Иана Брауна из бенда Стоун Роузис, учинио да његова гитара левитира, са бубњарском палицом на врху трзалице.
Светску јавност је фасцинирао када је препешачио реку Темзу, а ако бар мало верујете у магију сигурно ќе одушевити и вас!

Слики

Dajnamo, čudesni mađioničarDajnamo, čudesni mađioničarDajnamo, čudesni mađioničar

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.