poster

Тајни живот зоолошког врта: документарна серија

The Secret Life of the Zoo (2016)

Документарец, Животни | Обединетото Кралство

сезона: 3

епизода: 2 - документарна серија

Содржина

У овој епизоди млада жирафа Тула се породила, а млади пингвини и сребрнасти гибон морају одрасти и суочити се са својим страховима.
Трудноќа Ротхсцхилдове жирафе Туле трајала је 13 мјесеци и сада је тједан дана пренијела. Тимаритеље брине да се не догоди исто што и прошле године када је окотила мртвог младунца.
Овогодишњим младунцима пингвина предстоји тежак пријелаз у главни базен гдје ќе се морати борити за рибу с одраслим пингвинима.
Младунац сребрнастог гибона Еко такоѓер мора брзо учити. Првих шест мјесеци живота није се одвајао од маме Тилу, али сада се требају раздвојити како би сам научио скакати с ужета на уже на висини од петнаест метара.
И женка комодо варана Мезцал, једне од најопаснијих врста у зоолошком врту Цхестер, мора се суочити са својим страхом од посјетитеља...

Слики

Тајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког вртаТајни живот зоолошког врта

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.