сезона: 1

епизода: 291 - турскасерија

Содржина

Година 1967... Морнарски капетан на дугим пловидбама, Али Акарсу проводи доста времена далеко од своје породице. У меѓувремену се његова супруга Цемиле брине за њихово четверо дјеце. Она преузима улогу и оца и мајке својој дјеци док је њен муж на путовању. Једног дана се Али коначно враќа куќи са путовања... Сви чланови породице вјерују да се глава куќе враќа, али не знају да ќе им се животи промијенити након његовог повратка. Појављује се његова мрачна страна, и нешто је једноставно необично у његовом понашању. Цемиле у Алијевом џепу проналази писмо које ќе потакнути низ догаѓаја који ќе преокренути живот породице Акарсу. Писмо ќе открити његову тајну – љубавну аферу са странкињом. Да ли ќе Цемиле опростити мужу издају? Кога ќе Али одабрати? Давно вољену супругу или младу љубавницу?

Слики

АлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАлиАли

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Lena Lorenz (2015)

    image
    Fed up with the hectic life in Berlin, midwife Lena spontaneously packs her bags and drives to her parents' farm in Bavaria. But no pure Alpine idyll awaits her...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.