сезона: 1

епизода: 7 - серија

Содржина

Радња ове канадске серије одвија се тридесетих година прошлог века и прати Хани, њену децу и породицу Бејли кроз период који нам је познат као Велика депресија. Радња коју су имали Џек и Хани Бејли је пропала. Њихов банкрот натерао их је да се преселе са породицом у Онтарио, у мали град Њу Бедфорд где Џекова богата породица поседује рудник сребра. Када Џек, несретним случајем убрзо након доласка, погине, његова мајка даје до знања Хани да више није добродошла у куќи Бејлијевих. Знајуќи да неќе моќи да издржава сама троје деце, Хани је приморана да их остави са свекрвом док она ради у оближњем граду. Њена дјеца свакодневно покушавају да се навикну на нови живот код богате, али циничне баке, којој у сваком тренутку желе дати до знања да им мајка недостаје.

Слики

Вјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓаВјетар у леѓа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fritzie - Der Himmel muss warten (2020)

    image
    The story circles around a school teacher woman in her 30's, learning out of nothing that she is diagnosed with breast cancer.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.