сезона: 1

епизода: 6 - Ne računajte na nas

Содржина

Хрватска комична ТВ серија која је назив добила по истоименоме хиту групе Прљаво казалиште, прати доживљаје две породице за време осамдесетих година прошлог века и њихове замршене односе. Ксенија је жена средњих година која се развела од свог мужа, Јуре, који се у меѓувремену оженио Српкињом, Јагодом (Аница Добра). Ксенија и Јура имају два сина, Жељка, гимназијалца у пубертету и Кипа, студента новинарства. Ситуација се компликује када Ксенија саопшти синовима да се венчала са таксистом Домиником, који се управо вратио из Швајцарске и има прилично сумњиву прошлост. Једну од главних улога тумачи наша прослављена глумица Аница Добра, а у улози поручника Кадрума видеќемо и Сергеја Трифуновиќа.

Слики

Црно-бијели свијетЦрно-бијели свијетЦрно-бијели свијетЦрно-бијели свијетЦрно-бијели свијетЦрно-бијели свијетЦрно-бијели свијет

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.