сезона: 2

епизода: 14 - Virgin Skin

Содржина

Ова популарна серија прати професионалне и приватне животе ватрогасаца и медицинског особља ватрогасне станице у Чикагу. Након смрти ватрогасца Ендрјуа Дардена лојалност чланова јединице подељена је измеѓу поручника Метјуа Кејсија, који води јединицу 81, и Келија Северајда, команданта јединице 3, који се меѓусобно оптужују за смрт дугогодишњег пријатеља и колеге. Дарденова супруга криви Келија за трагедију и ова кривица изједа поручника. Меѓутим, упркос поделама, ватрогасци се уједињују када њихов колега Кристофер Херман замало смртно настрада. Нови члан у јединци, Питер Милс, додељен је јединици 81. Милс је одлучио да крене путем свог покојног оца, упркос негодовању мајке. Уз ватрогасце су болничарке Габријела Досон и Лесли Шеј, једине жене у ватрогасној станици. Уз воѓство шефа Воласа Бодена, чланови јединице сваки дан гледају смрти у очи, чувају једни друге и настоје да буду уз своје колеге без обзира шта се десило и која је цена спасавања.

Улоги
времетраење: 42 мин

Слики

Противпожарната станица во ЧикагоПротивпожарната станица во ЧикагоПротивпожарната станица во ЧикагоFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTLFoto: RTL / NBC Universal

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.