poster

Nestali

Missing I. (2011)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 4

Содржина

Бецца Wинстоне (Асхлеy Јудд) сазнаје да је њезин син Мицхаел нестао са студија у иноземству. Почиње утрка с временом – она путује у Еуропу како би га пронашла. Неочекивани обрат показат ќе колико је мајка далеко спремна иќи да би заштитила властиту обитељ. Егзотичне локације и узбудљиви преокрети држат ќе вас на рубу сједала у „Несталима“.
Колико бисте далеко ишли да бисте спасили једину ствар на свијету до које вам је стало? Када је имао осам година, Мицхаел је свједочио убојству свог оца, ЦИА-ина агента Паула Wинстонеа. Сада, десет година послије, Паулова удовица Бецца мора се суочити с чињеницом да је њезин син одрастао. Када се Мицхаелу пружи прилика да студира у иноземству, његова га мајка невољко пушта. Након само неколико тједана Мицхаел нестаје, а Бецца одмах посумња на злочин. Када стигне у Рим, почиње повезивати све трагове на које је наишла. Ускоро и отмичари увиѓају да су се замјерили кривој жени. Бецца Wинстоне има и своју тајну; прије Паулове смрти и сама је била опасна ЦИА-ина агентица. Ако жели пронаќи сина живог, Бецца ќе се морати ослонити на старе пријатеље и позабавити се неким старим проблемима. Њезина сналажљивост, домишљатост и одлучност бит ќе стављене на кушњу – но мајчина љубав не познаје границе.

Слики

Nestali 2012 - 01Nestali 2012 - 02Nestali 2012 - 03Nestali 2012 - 04Nestali 2012 - 05Nestali 2012 - 06Nestali 2012 - 07NestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestali

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.