сезона: 1

епизода: 99

Содржина

Судац одлучи Фелипеу дати скрбништво над Алеxом. Мелисса полуди. Ливиа позива Алеxа да посади стабло испред колибе, а Фелипе тјеши сина говореќи му да чим Мелисса оздрави, може одлучити жели ли живјети с њом. Анита упознаје Афонса с Беренице. Примјеќује осјеќаје измеѓу њих двоје. Бернардо каже Виторији да завршава књигу. Алберто пита за Емилијино стање јер нема храбрости видјети кќер у коми. Емилиа се буди из коме и моли Виторију опрост. Беренице прекида с Афонсом. Ливиа је сретна што види своју мајку здраву. Емилиа признаје Бернарду да је знала да постоји још један насљедник када је купила винарију "Вентура", он јој опрашта и проси је. Виториа каже Алберту да се Емилиа пробудила из коме и каже бившем мужу да ќе се морати суочити с Емилијом. Массимо запроси Саломе. Роберто каже Беренице да се придружио "Лијечницима без граница" и да ќе неко вријеме бити одсутан. Доротéиа схваќа да је Мелисса све више луда и обеќава да неќе напустити кќер. Саломе бира своју вјенчаницу, а Массимо јој дарује прекрасан заручнички прстен. Мелисса каже Фелипеу да ќе Педро купити његов удио у винарији ако Фелипе не буде имао новца, али уз Лíвијину помоќ. Фелипе потписује све документе откупа удјела своје бивше жене, остављајуќи Педра и Мелиссу бијеснима. Педро превари Алеxа и одведе га у тврткин зракоплов. Фелипе тражи Алеxа и очајан је јер га није пронашао у школи. Педро отима Алеxа.

Слики

Два свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубавДва свијета, једна љубав

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.