poster

Обитељски гријеси

Perdona Nuestros Pecados (2023)

Cапуница | Мексико

сезона: 1

епизода: 17

Содржина

Герардо каже Арманду да Естелина терапија не даје резултате и да је затворена против своје воље. Аурора наѓе Áнгелу закључану у соби и зове бравара да јој откључа врата.
Др. Леóнидас опет подвргне Естелу електрошоковима. Силвиа моли Андрéса да повуче пријаву против Áнгеле јер би њега могли пријавити за покушај силовања. Герардо каже Хéцтору да ќе Естелу подвргнути електрошоковима. Армандо каже Елени да припази на Герарда како се не би мијешао. Герардо открије Ламберту да су он и Елена једанпут били интимни. Ламберто каже Áнгели да ќе напустити куќу. Гуиллермина каже Арманду да је чула оца Реyналда како говори Елси да ќе се догодити трагедија ако он
(Армандо) нешто сазна. Áнгела каже да не жели да Ламберто оде јер ќе сви реќи да ју је оставио због слушкиње. Хéцтор се суочи с Армандом у вези с Еленом. Он му запријети. Аурора каже Царлосу да се жели удати за њега и они се помире.

Слики

Обитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријесиОбитељски гријеси

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.