poster

The Pinkertons: Mudd and Clay

The Pinkertons (2015)

Режисер: Douglas Mitchell, Gary Yates

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 16 - Mudd and Clay

Содржина

Давно прије ФБИ-а или Тајне службе, Национална детективска агенција Пинкертон била је најподузетнија организација која се бринула за провоѓење закона у Америци. Њезини су детективи били стручњаци за тајне задатке и мајстори прерушавања. "Пинкертони" прате оснивача Аллана Пинкертона, његова сина Wиллиама и први детективку у повијести Америке Кате Wарне док рјешавају злочине на Дивљем западу 1860-их. Wиллиам је нагла особа, а Кате генијална стручњакиња за форензику и тајне задатке. Њих се двоје слажу као пас и мачка. Кате вјерује да су за рјешавање злочина кључни анализа и форензичка технологија, но Wиллиам се држи онога што га је научио његов отац: како би ухватио криминалца, мораш размишљати као криминалац. Но у првој ќе сезони научити да мораш бити и паметан и храбар. Свака се епизода ослања на стварне случајеве Пинкертона. Видјет ќемо спој револуционарне форензичке технологије, тајних задатака и добрих старих физичких обрачуна како би ухватили криминалце. Или криминалке.
Серија почиње доласком Аллана Пинкертона у Кансас Цитy. Његов син Wиллиам настоји ријешити случај који је ескалирао до пљачке влака и убојства. Wиллиам је констерниран када Аллан доведе својег најбољег агента - Кате Wарне. Аллан оставља необични пар у Кансас Цитyју гдје ќе се борити против најпознатијих криминалаца тог времена као што су Јессе Јамес и Белле Стар. Унаточ бурном односу, измеѓу Кате и Wиллиама развија се топло пријатељство и изненаѓујуќа кемија.

Слики

The PinkertonsThe PinkertonsThe Pinkertons

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.