сезона: 1

епизода: 8

Содржина

Серија настоји да буде више друштвена него породична комедија. Тематски покрива веќи део онога што се дешавало од 1993. до 1996. године, али хумором, иронијом и сатиричним сенчењем покушава да за своје јунаке пронаѓе формулу за среќне људе у несреќном времену.
У времену у коме се преко ноќи губи посао, времену без новца, перспективе, у коме се за врлину добија казна, а мане помажу напредовању, у коме су обични људи осиромашени и окружени новим богаташима без стила и скрупула, у коме судбине одреѓују углавном бахати, самоуверени и непоштени људи. Сама тематика издвојила је као главне стожере породице Голубовиќ и Солдатовиќ, прва покушава да опстане, а друга да влада.
Серију су обележили многобројни ликови: Риска и Аранѓел Голубовиќ, њихов унук Неца, лажни гроф Марио Марко Делтинторето и његова Малина Војводиќ, самоуверени Шќепан Шќекиќ и његова Заза, Деспот Деспотовиќ и Маца, свемоќни и немоќни Озрен Солдатовиќ и његова Озренка.
Читава галерија необичних ликова који покушавају, и понекад успевају, да буду среќни у несреќно време прве половине деведесетих година.

Слики

Среќни ЉудиСреќни Људи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.