сезона: 1

епизода: 17 - The Break Up

Содржина

Заборавите на спортисте, филмске звезде и политичаре. Прави хероји су родитељи – али Френки је суперхерој. Брижна супруга и мајка, она је представник средње класе усред недоѓије и убрзано се приближава средњим годинама.
Френки Хек је измучена супруга и запослена мајка троје деце која користи свој уврнути ум и опори хумор да помогне својој породици да преброди дан. Ни на послу јој није ништа лакше. Са својим пријатељем и колегом Бобом Вивером бори се од дана до дана као најнеуспешнија жена продавац у Орсону, једином преживелом продавцу аутомобила у читавој Индијани. Френкин сталожени супруг Мајк је управник у локалном каменолому и њен верни партнер у свакодневној муци подизања њихове просечне – да, сасвим просечне породице. Измеѓу промена смена и куповине фаст-фуд вечера које се једу испред телевизора, Френки и Мајк одгајају своју децу с много љубави и уобичајене практичности Средњег запада. Аксл је најстарије дете, тинејџер који једе све што му падне под руке и хода по куќи у доњем вешу. Ту је и Сју, необична тинејџерка која успева да не успе у свему што покуша да уради – иако се нада да ќе њен пријем у школски крос-кантри тим, преокренути све у њеном животу. Коначно, ту је и Брик, треќак који непрекидно чита, мрмља нешто самом себи у браду и за најбољег пријатеља има ранац.

Слики

Усред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничега

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.