сезона: 1

епизода: 24 - Average Rules

Содржина

Заборавите на спортисте, филмске звезде и политичаре. Прави хероји су родитељи – али Френки је суперхерој. Брижна супруга и мајка, она је представник средње класе усред недоѓије и убрзано се приближава средњим годинама.
Френки Хек је измучена супруга и запослена мајка троје деце која користи свој уврнути ум и опори хумор да помогне својој породици да преброди дан. Ни на послу јој није ништа лакше. Са својим пријатељем и колегом Бобом Вивером бори се од дана до дана као најнеуспешнија жена продавац у Орсону, једином преживелом продавцу аутомобила у читавој Индијани. Френкин сталожени супруг Мајк је управник у локалном каменолому и њен верни партнер у свакодневној муци подизања њихове просечне – да, сасвим просечне породице. Измеѓу промена смена и куповине фаст-фуд вечера које се једу испред телевизора, Френки и Мајк одгајају своју децу с много љубави и уобичајене практичности Средњег запада. Аксл је најстарије дете, тинејџер који једе све што му падне под руке и хода по куќи у доњем вешу. Ту је и Сју, необична тинејџерка која успева да не успе у свему што покуша да уради – иако се нада да ќе њен пријем у школски крос-кантри тим, преокренути све у њеном животу. Коначно, ту је и Брик, треќак који непрекидно чита, мрмља нешто самом себи у браду и за најбољег пријатеља има ранац.

Слики

Усред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничегаУсред ничега

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.