Оценка на корисникот: 4/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 12

Содржина

Себастиáн каже Гавиоти да не зна хоќе ли моќи без ње у Неw Yорку. Ивáн да Маргот чек. Она тражи готовину. Бернардо шаље Царлосу поруку и испричава му се због размирице. Гавиота и Себастиáн воде љубав. Он јој каже да ќе с њим бити сретна. Паула говори Ивáну да је Бернардо гаy. Марацуцха се враќа на имање са својим сином Јосéом Грегориом. Себастиáн каже Гавиоти да мора у Боготу по визу. Она му савјетује да остане у Колумбији. Луцрециа и Луцíа разговарају с Аурелиом. Траже двије жене за конобарице на вјенчању. Он им препоручи Гавиоту и Цармензу. Гавиота се враќа и узбуѓено мајци говори како јој је било лијепо. Даје јој торбу коју је Себастиáн купио. Луцíа говори Јулији да Себастиáн веќ има другу цуру. Паула им потврди ту вијест. Царменза каже кќери да ќе бити конобарице на вјенчању те да је то Јулијина замисао да је одвоји од Себастиáна.

Слики

Кава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом жене

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.