poster

Нормалан живот

Normalan život (2008)

Mагазин | хрватска

Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

У првој емисији ове јесени гошќа је Катарина Каја Перковиќ, одгојитељица у дјечјем вртиќу у Загребу, мајка троје дјеце с инвалидитетом, те са супругом који има тешки ПТСП. Говорит ќе о својој преданости и устрајности у заштити и добробити своје обитељи, свим предрасудама, неправдама, потешкоќама, особним депресијама, искушењима и побједама....
Видјет ќемо репортажу о њезиној кќери Јелени, обољелој од церебралне парализе, која је уз арт- терапију успјела пребродити психолошке трауме, а арт-терапију пренијела је на цртање анѓела по торбама од домаќег платна, које су у продаји, а о тому је недавно промовирана и књига.
Такоѓер, приказат ќемо репортажу о интеграцији особа с интелектуалним тешкоќама у Храстовици (Петриња) на инклузивној фарми, као примјеру хуманијег и смисленијег живота особа с инвалидитетом у заједници.

Водител: Ana Tomašković
Уредник: Ana Tomašković

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.