сезона: 1

епизода: 207 - Серија

Содржина

Гордан успије ухватити Ренату прије њезина одласка. Ева обавијести све да резултати анализе потврѓују да су тровања у Јабланову узрокована отпадним водама из творнице Зенит. Ружа шокира госте у пивници казавши им да је трудна. Рената још више наљути Гордана признањем да је платила Жарету да га се ријеши. Ева објасни Мињи све о тровању те покуша од ње сазнати гдје је сада Гордан. У бијегу од љутитог Гордана Рената се спотакне и падне. Мали Петар се преплаши и сакрије под стол у стакленику. Миња у невјерици назове полицију како би пријавила оца. Због све јаче олује Иван и Кристијан панично покушавају пронаќи малог Петра. Инес долази ухитити Гордана.

Према причи Диане Печкај Вуковиќ
Главни писац: Диана Печкај Вуковиќ
Редатељ супервизор: Бранко Иванда

Слики

Долина сунцаDolina sunca 01Dolina sunca 02Долина сунцаDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.