сезона: 1

епизода: 6

Содржина

Гина направи сцену у болници пред Ернестом и Еленом, а Ернесто је због тога још више љубоморан јер веќ ионако има проблеме с Еленом. Андреа у разговору с Еленом брани Ернеста. Гина мисли да ќе јој се Педро испричати, а он заправо прекине с њом. Андреа размишља само о одласку на путовање и додијава Хорацију с тиме. Елена посјети Естер како би јој се испричала, но Ернесто је дочека када се врати куќи и сукоби се с њом због своје љубоморе. Гина је бијесна. Ницо схвати да се његови родитељи не слажу па се они договоре да ќе се због њега помирити. Елена шаље поруку Педру у којој објашњава да се више не смију виѓати ради Ницове добробити. Мóница не жели бити Хорациова љубавница и моли га да задрже пословни однос. Елена да Ницу капе које му је Естер послала. Крвне претраге покажу да се пресадак прихватио.

Слики

Дајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти животДајем ти живот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.