Оценка на корисникот: 7/10

Содржина

Овотједна емисија Нормалан живот посвеќена је сјајним одгајатељима, професорима који с изнимном емпатијом и стручности потичу дјецу с тешкоќама на активизам у оквиру њихових могуќности, а то је врло важно за њихово психофизичко здравље, осјеќај интеграције и припадности својим вршњацима и цијелој заједници у којој живе.
Имамо неколико репортажа које о тому свједоче, загребачки средњошколци у пројектима екологије и електронике те рехабилитација кроз арт терапију.
Гости су: Кристина Шкалер, проф., из Стројарске техничке школе "Фауст Вранчиќ" Загреб (добитница "Награде Иван Филиповиќ" Министарства знаности и образовања) и проф. др. сц. Смиљана Зрилиќ, професорица педагогије са Свеучилишта у Задру, ауторица сликовница и књига посвеќених дјеци с тешкоќама у развоју.

Водител: Ana Tomašković

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Kanape

    image
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.