сезона: 1

епизода: 35 - СЕРИЈА

Содржина

Окосницу ТВ серије „Тајне винове лозе“ чине приче о две породице смештене у граничним подручјима Србије. Породица успешног пословног човека Вука, из Суботице, крије многе тајне, али и Вера, самохрана мајка три сина из Неготинске крајине, живи у страху да се њене тајне не открију. Вукова ќерка, Ања, завршила је енологију у Паризу. Враќа се у свој родни крај с намером да преузме на себе воѓење озбиљног породичног бизниса. Ањино образовање и технологије преузете са Запада сударају се са навикама и традицијом у овдашњем узгајању вина.
Кроз 36 епизода серија прати судбине, драме и борбе две виноградарске породице из различитих културних миљеа, чије су интимне саге обавијене лажима и преќуткивањем. У овој драматичној причи на мистериозан начин преплиќу се наизглед неповезане судбине. Заједничко обема породицама су сузе, пољупци и ударци. Мелодрамска нота која је све време присутна у овој серији указује да нема породице без тајне.

Слики

ТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.