poster

Велики мајстори сликарства: Рембрандт: документарна серија

Les grands maîtres de la peinture


сезона: 2

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Велики мајстори сликарства живе и данас захваљујуќи својим сликама, а о својем раздобљу свједоче дјелима која су их прославила. Често несхваќени, па чак и на удару критике, били су зачетници нових умјетничких струја и унијели су револуцију у повијест умјетности због чега их и дан-данас фасцинирано проучавамо.
Серија приповиједа о животном и умјетничком путу тих изнимних умјетника.
С више од тисуќу слика на своје име, Рембрандт је један од најпризнатијих умјетника у повијести умјетности. Прави је мајстор цхиаросцура, а његова интензивна и жива платна кипте људскошќу и емоцијама.
Уједно близак и далек, једноставан умјетник и визионар, Рембрандт нас води на умјетничко путовање пејзажима, вјерским призорима и аутопортретима.

Слики

Велики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: РембрандтВелики мајстори сликарства: Рембрандт

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Појилиште - Афричка животињска оаза (2020)

    image
    Појилишта су од животне важности за афрички екосустав. То су оазе пуне живота, у којима се сусреќу слонови, лавови, леопарди и стотине других врста животиња и...
  • Врхунски дизајн у Великој Британији (1999)

    image
    „Гранд десигнс“ доноси поглед на необичне домове те истражује куќе које се граде на различитим локацијама у Великој Британији, а свака епизода показат ќе која...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.