poster

Мој роѓак са села

Moj rođak sa sela (2008)

Комедија, Драма | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

"Мој роѓак са села" је драмска серија која је снимљена у копродукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма.
На роѓенданском слављу упознаје лепе девојке, Зорицу и Весну, и наравно да не може да им одоли. Док се Малиша и Драгана венчавају у Врњачкој Бањи код баке Бисе и њене сестре Десе, свештенику Милутину долази из Београда, у посету супруга Соња, још увек неспремна да му опрости неверство.
Враниќ организује изненаѓење за малог Миланчета, орден за погинулог оца, без обзира на све што се у селу прича, да би затим отишао на састанак са представницом меѓународног суда око сведочења.
Играју: Војин Ќетковиќ, Драган Јовановиќ, Танасије Узуновиќ, Дубравка Мијатовиќ, Небојша Глоговац, Сузана Лукиќ, Лазар Дубовац, Петар Божовиќ, Душанка Стојановиќ, Љубинка Клариќ, Вера Чукиќ, Јелица Сретеновиќ, Ива Штрљиќ, Милена Павловиќ, Тихомир Станиќ и други.
Према сценарију Радослава Павловиќа, серију је режирао Марко Маринковиќ.
Серија је добро примљена од гледалаца, те је остварила рекордну гледаност премашивши 3 милиона гледалаца по епизоди. Ради се о једној од најуспешнијих играних серија из продукције Радио-телевизије Србије у последњој деценији.

Слики

Мој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са села

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.