Радња ове занимљиве анимиране серије води вас у другу половицу 15. стољеќа, доба када млади Леонардо да Винци још није постао велики изумитељ и сликар каквог данас познајемо. Он је наизглед дјечак попут свих других, но веќ се тада разликовао од својих вршњака. Дружење с њим никад није досадно јер он увијек изумљује неке од најлуѓих креација, као што су еластични бицикл, водени парк и строј за летење. Леонардо има троје најбољих пријатеља: Лоренза, Гиоцонду и дрвеног робота Тиглиа.
Истовремено, Готтардо и Лаура су дјеца мјесног племиќа и Леонардови су заклети непријатељи, па га на сваки начин покушавају надмашити. Да би то постигли, често траже помоќ од чаробнице Плиније и њезиних чаробних напитака. Но на Леонарда увијек можете рачунати да има неку фантастичну идеју у рукаву и сваки пут му успијева да скупа са својим вјерним пријатељима доживи фантастичне пустоловине. Уз то, у свакој епизоди скупина пјевача прати причу смијешним пјесмицама, а ту је и мачак Пардо који цинично коментира догаѓаје.

Беше на каналите:

HTV1  RTL Kockica  RAI 3  HTV3  RAI 1  Tring Kids  SLO1  SLO2  FilmBox Stars RS  Kanal D  CNN  Cinemania  RTRS  

Препораки
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
  • Ziggy and the Zoo Tram (2016)

    image
    Ziggy is an Australian freshwater crocodile. Ziggy and his animal buddies have a special secret - asides from walking like people, talking like people and...
  • Коцкице бројалице (2017)

    image
    Learning numbers and how to count with colourful personified blocks, each with their own quirks.
  • Doodleboo (2015)

    image
    Доодлебоо са само неколико потеза оловком успије створити смијешне и симпатичне цртеже који оживе исте секунде након што су обојани!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.