Емисија "Здраво мисли" нови је ауторски пројекат др. Катарине Бајец. Кроз разговоре са љекарима и познатим личностима, др. Бајец доноси нам приче о здрављу, разоткрива митове и заблуде о медицинским чињеницама, представља најновије свјетске трендове, али и доноси савјете за љепоту и здрав живот.

Се прикажува на каналите:

Nova S  

Следна епизода:

недела
12:15
ЗДРАВО МИСЛИ
сабота
06:00
ЗДРАВО МИСЛИ ®
сабота
12:15
ЗДРАВО МИСЛИ ®
28.4.24
12:15
ЗДРАВО МИСЛИ
4.5.24
12:15
ЗДРАВО МИСЛИ ®
5.5.24
12:15
ЗДРАВО МИСЛИ
6.5.24
04:00
ЗДРАВО МИСЛИ ®
Препораки
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Необјашњиво са Вилијамом Шатнером (2019)

    image
    Знанственици су укључени у бескрајну потрагу за разумијевањем големог свемира у којем живи наш планет. Постоје ли галаксије сличне нашој? Могу ли бити способне...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.