poster

Поробљени

Enslaved (2020)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.5/10

У овој необично потресној, фасцинантној серији холлywоодска легенда и активист за људска права Самуел Л. Јацксон води нас на снажно и особно путовање свијетом откривајуќи приче о патњи и похлепи, отпору, постигнуќима и нади док истражујемо четири стољеќа ропства.
Уз истраживачке новинаре Симцху Јацобовиција и Афуа Хирсцха, Јацксон разоткрива повијест ропства а ми откривамо потпуно нове увиде и гледишта, као и културу која је остала иза ње и њезино насљеѓе у сувременој глобалној култури.
Свједоци смо знанствених откриќа, истражујемо обитељске трагедије и учимо богату, живописну повијест људи којима је трговано док учимо о дубоким неправдама, губицима и патњама које је проузрочила трговина робовима. Ово је битан поглед, сјајно направљен и критично важан.

Препораки
  • Савремено тумачење српске историје

    image
    Емисија прати развој Срба кроз векове, и како су живели, какви су им били обичаји...
  • Мегаполис: Откривање древног света (2019)

    image
    Атена, Александрија, Тикал и Рим: ти су легендарни градови нека од најпознатијих светских археолошких налазишта, но још увек нису открили све своје тајне....
  • Тарих

    image
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.