Ако сте жена, а радите посао који се још увијек из неких нејасних разлога сматра искључиво мушким, постиќи ќете много више ако се удружите са женама које имају сличне каријере и припадајуќе проблеме. Екипа под водством искусног редатеља Бретта Ратнера у изврсну, напету и секси криминалистичко-драмску серију "Женски клан" адаптирала је низ бестселер романа Јамеса Паттерсона о скупини пријатељица које врло успјешно редефинирају појмове мушког и женског, не губеќи притом нимало од своје женствености и привлачности. Учланите се у овај клуб, што прије!

Детективка полиције Сан Францисца Линдсаy Боxер (Ангие Хармон) способна је изнимно точно и скоро без погрешке проанализирати поприште злочина у тек неколико секунди, али је фрустрирана чињеницом што се истраге и судско гоњење починитеља могу пужевим кораком одуговлачити мјесецима, па чак и годинама. Како би заобишла папирологију, препреке, али и предрасуде мушких колега, Линдсаy окупља искључиво женску екипу стручњакиња, коју уз њу чине и медицинска истражитељица Цлаире Wасхбурн (Паула Неwсоме), криминалистичка новинарка Циндy Тхомас (Аубреy Доллар) те млада асистентица окружног тужитеља Јилл Бернхардт (Лаура Харрис). Заједно радеќи на бројним сложеним случајевима, њих четири неќе само многе криминалце привести правди, него ќе се измеѓу њих с временом створити и чврсто пријатељство. Иако живе знатно различите приватне животе, након тога заједно ќе откривати не само тајне злочинаца, него и властите страхове, наде и осјеќаје.

Од почетка текуќег десетљеќа, тренд криминалистичких серија које истражитељски поступак прате минуциозно на свим његовим разинама претворио се у доминантну струју америчке телевизијске понуде и увијек када се чинило како ќе нове идеје за богаќење жанра пресушити, појавило би се неко ново виѓење. Једно од најупечатљивијих свакако је оно експертног тима предвоѓеног редатељем Бреттом Ратнером, који су у одличној серији "Женски клан" такав темељ надоградили мотивима серије која, по узору на легендарни "Секс и град", прати развој пријатељства скупине младих, привлачних, интелигентних и успјешних жена. Такав се микс у овом случају показао гаранцијом прворазредне телевизијске забаве.

Беше на каналите:

VOX  STAR Crime  RTS1  RTL  

Препораки
  • Досије

    image
    Српски "Фоx цриме" реконструише злочине који се одвијају пред нашим очима. Убиства, пљачке, отмице, трговина људима...наќи ќе се у фокусу криминалистичких прича....
  • Friesland (2014)

    image
    The humorously created crime films play in Ostfriesland and surroundings.
  • Злосторства во Барселона (2017)

    image
    Са својим стручним и атрактивним одјелом за злочине којег воде Xави Бонет и његова шармантна партнерица Фина Валент, Барцелона се уистину може поносити својим...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.